Ξεσπά η μητέρα: Θάνατος, η ποινή που του αξίζει

Ξεσπά η μητέρα: Θάνατος, η ποινή που του αξίζει
Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Τατιάνα Live» στο κανάλι «Ε».

Περιγράφοντας πτυχές του χαρακτήρα της κόρης της, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, ευγενικό και με αυξημένο το αίσθημα της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έπεσε θύμα τέτοιας άγριας δολοφονίας, αφού όπως είπε «δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι».

"Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος"

"Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών. Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος", τόνισε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. «Ήταν ένα παιδί που μόνο καλό έκανε, ήμουν πολύ περήφανη. Ήταν πολύ χαμηλών τόνων, δεν ήθελε να δείχνεται» προσέθεσε.

«Ήταν ένα δώρο θεού για μένα. Όπως την έλεγαν Δώρα, ήταν ένα δώρο θεού για μένα».Η μητέρα της 32χρονης εφοριακού ανέφερε ότι η οικογένεια είχε περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Η Δώρα, όπως είπε, είχε πληγωθεί πολύ από τον θάνατο του παιδικού της φίλου που σκοτώθηκε στην Πάτρα και στον τάφο του οποίου στο Β΄ Νεκροταφείο πήγαινε καθημερινά. 

«Ήταν ένα παιδί που στήριζε την Δώρα, ήταν φίλοι χρόνια. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν πέθανε. Της λέγαμε να μην πηγαίνει για να μην πληγώνεται, αλλά δε μπορούσαμε και να το απαγορεύσουμε. Γιατί κι εγώ πήγαινα στον τάφο του αδερφού μου».

"Είναι υπεύθυνοι όλοι στο νεκροταφείο"

«Ήταν κάτι σαν ησυχαστήριο γι' αυτήν το να πηγαίνει εκεί με όσα έχουμε τραβήξει. Κι εγώ η ίδια πηγαίνω 30 χρόνια στα νεκροταφεία. Τελευταία είχα πάει και σε αυτό το νεκροταφείο. Τέτοια ασυδοσία δεν είχα ξαναδεί σε νεκροταφείο. Είναι υπεύθυνοι όλοι εκεί μέσα γι' αυτό που συνέβη. Ζήτησε βοήθεια το παιδί και δεν το βοήθησε κανένας, αδιαφόρησαν».
Powered by TUODY Software