Άδωνις: Ο Τσίπρας έστησε την ιστορία της Novartis

Άδωνις: Ο Τσίπρας έστησε την ιστορία της Novartis
Σκληρότατες κατηγορίες για την υπόθεση Novartis εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ειδικότερα, τόνισε ότι "ο κ. Τσίπρας έστησε την ιστορία, ο Παπαγγελόπουλος ήταν ο συγγραφέας και έχουν και τον Πολάκη να γαβγίζει".

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι "υποτίθεται πήρα 2 εκ. επειδή διευκόλυνα τη Novartis", σημειώνοντας ότι "δεν υπήρξε ποτέ πληρωμή 65 εκ. ευρώ προς τη Novartis, ποτέ δεν υπήρχε επίσπευση. Είναι ψευδές. Δεν υπήρξε καμία προνομιακή μεταχείριση επί υπουργίας μου. Αν δεν έχω κάνει εξυπηρέτηση στη Novartis γιατί να με πληρώσει, επειδή είμαι ωραίος;".

Πρόσθεσε ότι "το σπίτι μου δεν το ανακαίνισα, λεφτά δεν έχω, έδωσα την κίνηση των λογαριασμών μου, που είναι τα λεφτά που πήρα; Ας σκάψουν και τον κήπο μου".

Ανεβάζοντας τους τόνους, συνέχισε: "Ο σκοπός της ζωής μου είναι να κλείσω στη φυλακή αυτούς τους σκευωρούς".

Και συνέχισε: "Η τιμή και η υπόληψη μου παίζεται επειδή κάποιοι έστησαν την υπόθεση με ψευδομάρτυρες", επισημαίνοντας ότι πέρασε τη νύχτα του διαβάζοντας τις αναφορές του FBI: "Οι αναφορές του FBI δεν αναφέρουν πολιτικά πρόσωπα", υπογράμμισε.

"Έχουν βάναυσα καταπατηθεί όλα μου τα δικαιώματα. Το σύνταγμα λέει ότι όταν αναφέρεται όνομα πολιτικού σε ανάκριση ο φάκελος πάει αμελλητί στη Βουλή. Η κ. Τουλουπάκη έκανε επί 3 μήνες έρευνα", πρόσθεσε.

Και κατέληξε: "Θα τους αλλάξω τα φώτα, δεν ξέρουν πού μπλέξανε... Δεν είναι ικανοί ούτε μια σκευωρία να στήσουν".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software