Η μητέρα του λοχία Κούκλατζη: «Προσευχόμαστε να γυρίσουν γρήγορα»

Η μητέρα του λοχία Κούκλατζη: «Προσευχόμαστε να γυρίσουν γρήγορα»

Για τις δύσκολες ώρες που περνούν την τελευταία εβδομάδα, μετά τη σύλληψη και τη φυλάκιση του γιου της, μίλησε ο μητέρα ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Εβρο. 

 

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να γυρίσει το παιδί της στο σπίτι του. 

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», είπε, προσθέτοντας πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη και πως «έχουμε πίστη στο Θεό και στην Πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση».

«Προσευχόμαστε», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος».

Η κυρία Κούκλατζη πάντως δεν παρέλειψε να καταγγείλει δημοσιογράφους, που όπως είπε την παγίδευσαν και δημοσιοποίησαν συνομιλία της, χωρίς εκείνη να έχει δώσει άδεια γι' αυτό. «Δεχόμαστε εκατοντάδες τηλεφωνήματα» από όλο τον κόσμο, από κάθε γωνιά της Γης, ανέφερε κι ευχαρίστησε όσους της συμπαρίστανται, ζητώντας παράλληλα σεβασμό από όλους προς την οικογένειά της και όσα περνάει. «Εγώ θέλω να μην εκμεταλλεύονται τον πόνο τον δικό μας κάποιοι δημοσιογράφοι», είπε χαρακτηριστικά.

Πατέρας στρατιωτικού: Είμαι περήφανος για τον γιο μου

Χθες, ο πατέρας του στρατιωτικού Κούκλατζη, επίσης στον ΣΚΑΪ, δήλωνε υπερήφανος για τον γιο του. «Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας. Τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σε εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο, με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου. Οπλίζομαι με υπομονή, με διακατέχει περηφάνια». 

Διαβάστε: Πατέρας Λοχία Κούκλατζη: Καλές οι συνθήκες κράτησης - Ήρωας ο γιος μου

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software