Θεσσαλονίκη: Σηνικό χουλιγκανικού πολέμου σε σχολικό αγώνα

Θεσσαλονίκη: Σηνικό χουλιγκανικού πολέμου σε σχολικό αγώνα

Εικόνες χουλιγκανισμού αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν σε σχολικό αγώνα πρωταθλήματος στην Τριανδρία, μεταξύ του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. 

Μαθητές των σχολείων, καθώς και εξωσχολικοί, κρατώντας καδρόνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα ξεκίνησαν άγριες συμπλοκές, με αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι να τραυματιστούν. 

Ξηλωμένα ξύλα από τις κερκίδες μετατράπηκαν σε όπλα μάχης.

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής του σχολικού πρωταθλήματος, αντικρίζοντας την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, κάλεσε τις Αρχές, ενώ όσοι αποτελούσαν τις σχολικές ομάδες, καθώς και οι συνοδοί τους, φυγαδεύτηκαν στα αποδυτήρια προκειμένου να προστατέψουν τη σωματική τους ακεραιότητα. 

Μόλις έφτασε η Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές. 

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, οι άγριες συμπλοκές ξεκίνησαν μετά την οργανωμένη εισβολή ομάδας 60- 80 ατόμων ανάμεσά τους και κουκουλοφόροι, οι οποίοι έφτασαν στο γήπεδο με μηχανές.

Κρατώντας ξύλινα μαδέρια, ζώνες και άλλα αντικείμενα στα χέρια μπήκαν μέσα στο γήπεδο, ανέβηκαν στις κερκίδες και ακολούθησαν συμπλοκές. Άρχισαν να ξηλώνουν τις κερκίδες και να χτυπιούνται με καδρόνια και με σιδερολοστούς.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, ενώ στις κερκίδες την ώρα των επεισοδίων ήταν περίπου 200 μαθητές.

Σκηνικό άγριου ξύλου περιέγραψε η γιατρός του αγώνα.

«Έκαψαν και κάποιους κάδους», είπε στο ΡΘ η κοινοτάρχης Τριανδρίας Γιώτα Μπαχτσεβάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικροένταση στο ίδιο γήπεδο είχε προκληθεί από ομάδα ατόμων και την περασμένη Δευτέρα σε παιχνίδι στο οποίο αγωνιζόταν το 1ο ΕΠΑΛ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκαν 14 προσαγωγές.
 

Πηγή φωτογραφιών: thessnews.gr 

Powered by TUODY Software