Σκουρλέτης: Θετικός σε συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής

Σκουρλέτης: Θετικός σε συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής

Ανοιχτός σε συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «βαρίδια του παρελθόντος» του κυρίους Βενιζέλο και Λοβέρδο.

Όπως είπε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συζητά με όμορους πολιτικά χώρους, αναζητώντας προϋποθέσεις για μόνιμες συνεργασίες χωρίς σκοπιμότητες.

Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ είπε ότι ολοκληρώνεται με την προκήρυξη των εκλογών. Πήραμε εντολή συνεργασίας για την έξοδο από τα μνημόνια και τη διαφθορά, δεν είναι συνεργασία σε ένα πλατύ φάσμα, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην άποψη του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό επισήμανε ότι είναι προσωπική άποψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αλλά δεν συμβάλλει στην ευκαιρία που δίνεται να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να υπάρξει άρση αυτής της παράλογης σχέσης που έχει η Ελλάδα με τα Σκόπια.

Για τους συμβασιούχους τόνισε ότι αναζητούνται οι τρόποι αποκατάστασης της σχέσης τους γιατί -όπως είπε- κάποιος που εργάζεται 15 χρόνια δεν μπορεί να θεωρείται έκτακτος.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα για την ανάγκη πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, σημείωσε ότι επί της ουσίας εισηγείται τη συνέχιση του καθεστώτος ελέγχου και μάλιστα με νέα δανειοδότηση. Πρόσθεσε ότι οι θέσεις Στουρνάρα στέλνουν λάθος μήνυμα στις αγορές και στον κόσμο.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την επιστολή της Φώφης Γεννηματά στα κόμματα για την αναθεώρηση του Συντάγματος, τονίζοντας ότι πολλές φορές η κυβέρνηση πήγαινε να νομοθετήσει και σκόνταφτε πάνω στο Σύνταγμα.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software