Αυλωνίτου: Δεν μετανιώνω για το «ωραία και μορφωμένη» - Δέχομαι τη σάτιρα

Αυλωνίτου: Δεν μετανιώνω για το «ωραία και μορφωμένη» - Δέχομαι τη σάτιρα

Για λογοκρισία στα όσα είπε την Τρίτη έκανε λόγο η Ελένη Αυλωνίτου τονίζοντας ότι δεν μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο... αυτοχαρακτηρίστηκε. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στην τηλεόραση του Epsilon, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε αρχικά «αυτά που ακούσατε ήταν λογοκριμένα. Στην αρχή, στη μέση και στο τέλος της συζήτησης είπα ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και είναι καλοδεχούμενη. Αυτό για κάποιο λόγο αποκόπηκε. Θέλανε να αποκρύψουν την πρώτη μου αντίδραση».

Η κυρία Αυλωνίτου ξεκαθάρισε πως αποδέχεται τη σάτιρα και δικαιολόγησε την αρχική της αντίδραση τονίζοντας ότι δεν είχε δει το θέμα. 

«Δεν μετάνιωσα, απλώς δεν είχα δει το θέμα, δεν είχα δει το περιεχόμενο. Θέλω να σταματήσει εδώ, αποδέχομαι τη σάτιρα, πρέπει να αυτοσαρκαζόμαστε και αυτό που είπα είναι μια γενική αρχή. Επειδή έχω δεχθεί bullying, όχι μόνο εγώ ο κάθε ένας που επιτυγχάνει πράγματα στον χώρο του, δέχεται αυτό το bullying και για το γεγονός ότι είμαι γυναίκα. 

Άβολα δεν νιώθω ποτέ, αλίμονο αν έχω δημόσιο λόγο και σε κάθε επίκριση ή οτιδήποτε νιώθω άβολα. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και αυτοσαρκάζομαι και επιβεβαίωση έχω για τον εαυτό μου, αλλά από εκεί και πέρα αναφέρθηκα σε κάτι γενικό, δεν αναφέρθηκα σε κάτι προσωπικό. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τι έχω και τι δεν έχω, το οποίο αφορά όλες τις γυναίκες που έχουν κάποια προσόντα και θέλουν να προχωρήσουν, αλλά δεν έχει σχέση με τη σάτιρα. Πιέστηκα να απαντήσω σε κάτι που δεν είχα δει και λογοκρίθηκα».
 

Powered by TUODY Software