Πέφτει η θερμοκρασία - Βροχές προβλέπει η ΕΜΥ

Πέφτει η θερμοκρασία - Βροχές προβλέπει η ΕΜΥ

Ανάσα δροσιάς, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές ή σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. 

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 ως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ.

Η θερμοκρασία από 16 ως 28 βαθμούς και στην Ήπειρο, τοπικά, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, ενώ σταδιακή βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 32 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία στις Κυκλάδες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες.Η θερμοκρασία από 20 ως 28 βαθμούς και στην Κρήτη κατά τόπους ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 30 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 20 ως 32 βαθμούς και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το βράδυ.Η θερμοκρασία από 19 ως 30 βαθμούς.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software