Συνεχίζεται η... δροσιά - Βροχές προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ

Συνεχίζεται η... δροσιά - Βροχές προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά στα ανατολικά και τα νότια, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά.

Σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 31 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα έχουμε τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία από 18 ως 33 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, στα βόρεια θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 18 ως 33 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, θα έχουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη κατά τόπους ως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 20 ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα έχουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με τη θερμοκρασία από 20 ως 32 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software