Συνεχίζεται το κύμα... θερινής κακοκαιρίας

Συνεχίζεται το κύμα... θερινής κακοκαιρίας

Συνεχίζεται και αύριο Δευτέρα το κύμα κακοκαιρίας σύμφωνα με την ΕΜΥ που προβλέπει άστατο καιρό, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα εξασθενήσουν. 

Σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα είναι ισχυρές. Θα υπάρξει πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 16 ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 19 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρη βελτίωση θα σημειωθεί από το βράδυ.

Η θερμοκρασία από 19 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software