Σοκ: Αυτοκτόνησε 15χρονος- Κατήγγειλε bullying από συμμαθητές του

Σοκ: Αυτοκτόνησε 15χρονος- Κατήγγειλε bullying από συμμαθητές του

Μια τραγική υπόθεση που επαναφέρει στην επικαιρότητα μνήμες από την υπόθεση bulling σε βάρος του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα, πριν από λίγα χρόνια, ερευνούν οι αρχές στην Αργυρούπολη, όπου αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής.  

Το παιδί- που τελείωσε την Α’ Λυκείου και ήταν ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων- βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ένα σημείωμα δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού. Ο μαθητής στις λίγες γραμμές που έγραψε εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη. 

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρει ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bulling που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι από αυτούς. 

"Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)", αρχίζει το λακωνικό σημείωμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων παιδιών- συμμαθητών του γράφει χαρακτηριστικά: "Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους".

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software