Οι τελευταίες στιγμές του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του

Οι τελευταίες στιγμές του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του

Τις συγκλονιστικές στιγμές του άτυχου 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή, καθώς φαίνεται να εκφοβιζόταν από συμμαθητές του, δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το παιδί λίγο πριν αφαιρέσει τη ζωή του βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων όπου έδειχνε χαρούμενος και ξέγνοιαστος.

Φίλη του 15χρονου αναφέρει πως στο πάρτι ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος: «Στο πάρτι ήταν όλοι φίλοι του. Πήγε στο πάρτι και μετά αυτοκτόνησε».

Στα βίντεο φαίνονται οι φίλοι του 15χρονου και ο ίδιος να διασκεδάζουν γύρω από μία φουσκωτή πισινά, ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Η φίλη του νεαρού, αναφέρει το δημοσίευμα, αποκάλυψε πώς ο νεαρός δεχόταν bullying μέσα στο σχολείο: «Είχα παρατηρήσει κάποια παιδιά να του κάνουν bullying και εγώ του έλεγα να φύγουμε από αυτές τις παρέες, αλλά εκείνος δεν είχε πρόβλημα. Όταν τον κορόιδευαν, τους απαντούσε. Ήταν παιδιά από την ίδια τάξη αλλά και από άλλες».

Ο νεαρός φέρεται να ήταν ένα ευαίσθητο παιδί με κλειστό χαρακτήρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν το bullying που δεχόταν.

«Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας αλλά και εξαιρετικός μαθητής και δεν έδινε δικαιώματα στους δασκάλους ή γενικότερα. Μάλιστα την Τρίτη θα έδινε ισπανικά» σημείωσε η φίλη του.

Πηγή φωτό-βίντεο: Πρώτο Θέμα

Powered by TUODY Software