Στυγερό έγκλημα στο κέντρο της Πάτρας: Ποια ήταν η 88χρονη - Τα πρώτα στοιχεία των Αρχών

Στυγερό έγκλημα στο κέντρο της Πάτρας: Ποια ήταν η 88χρονη - Τα πρώτα στοιχεία των Αρχών

Η Φ.Π. ήταν σύζυγος τέως προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και εκ των πρωτοστατών για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι η 88χρονη γνωστή Πατρινή που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Φ.Π. προερχόταν από γνωστή οικογένεια της πόλης και ο άγριος τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία. Υπήρξε αριστοκράτισσα καλλονή της παλιάς Πάτρας και οι παλιότεροι Πατρινοί την θυμούνται σαν μια γυναίκα κομψή και ευπαρουσίαστη, που συνόδευε τον σύζυγό της στις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις εξόδους, διακρινόμενη από αστική ευγένεια. 

Η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία ζούσε μόνη, φέρεται να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν χθες οι Αρχές. Η αστυνομία οδηγείται σε αυτό το συμπέρασμα αφενός γιατί φέρει χτύπημα στο κεφάλι και σημάδια στο λαιμό από πιθανή απόπειρα στραγγαλισμού, αφετέρου επειδή δωμάτιο του διαμερίσματός της ήταν άνω κάτω, σαν κάποιος να προσπάθησε να βρει πολύτιμα αντικείμενα ή κάτι πολύ συγκεκριμένο για την παρουσία του οποίου ήταν ενήμερος. 

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι Αρχές παραμένουν επιφυλακτικές σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Γούναρη. 

Η Φ.Π. με την οικογένειά της:

Πηγή: thebest.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software