Τα «κλειδιά» για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας στου Φιλοπάππου

Τα «κλειδιά» για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας στου Φιλοπάππου

Τον γρίφο της δολοφονίας του 25χρονου στου Φιλοπάππου προσπαθούν να λύσουν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιώντας γενετικό υλικό του δράστη από τα ρούχα που φορούσε ο άτυχος νεαρός, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα που πιθανόν να υπάρχουν, είτε στην τσάντα της φίλης του θύματος, είτε στα μπουκάλια με τα οποία αμφότεροι απειλήθηκαν από τους ληστές. 

Σύμφωνα το newpost.gr, που επικαλείται υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της δολοφονίας είναι αλλοδαποί, από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν ή την Αλγερία που έχουν μετατρέψει το σημείο σε άντρο ανομίας και παραβατικότητας. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, αν όχι πιστεύουν ακράδαντα, ότι ο θάνατος του άτυχου φοιτητή που προήλθε μετά από πτώση από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου, αλλά «τυχαίου γεγονότος που προκλήθηκε από την ένταση της στιγμής όταν το θύμα προσπάθησε να αντιδράσει στην προσπάθεια να ληστέψουν εκείνον και τη φίλη του».

Στην κατάθεσή της, η κοπέλα υποστήριξε ότι δεν κατάφερε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά των ατόμων που της επιτέθηκαν καθώς «ένας από τους δράστες κινήθηκε προς το μέρος μου και έψαχνε την τσάντα μου, ενώ οι άλλοι δύο είχαν ακινητοποιήσει τον Νίκο, δεν κατάλαβα πως έπεσε στο κενό, άκουσα μόνο να πέφτει και τους άγνωστους να τρέχουν».

Αυτή η επίθεση, κατά την οποία οι δράστες αφαίρεσαν 60 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, είναι μόλις μία από τις εκατοντάδες κατά ανυποψίαστων τουριστών και Ελλήνων στου Φιλοπάππου. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τον Απρίλιο και έπειτα έχουν γίνει 40 συλλήψεις ατόμων.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software