Βαρουφάκης για διάγγελμα Τσίπρα: Kιτς αρχαιολαγνική αφήγηση

Βαρουφάκης για διάγγελμα Τσίπρα: Kιτς αρχαιολαγνική αφήγηση

Σκληρή γλώσσα για το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός, "πιστός μέχρι τέλους στην επιλογή της επικοινωνίας έναντι της πραγματικότητας", "έστησε στην Ιθάκη μια κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση".

"Σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό επιτελείο του κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της Εξόδου από τα Μνημόνια", αναφέρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση Βαρουφάκη για την έξοδο από τα Μνημόνια:

"Σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό επιτελείο του κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της Εξόδου από τα Μνημόνια. Πιστοί μέχρι τέλους στην επιλογή της επικοινωνίας έναντι της πραγματικότητας, έστησαν μια κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση με Πολυμήχανους, Συμπληγάδες, Σειρήνες, Μνηστήρες, Τρανσφόρμερς και Νίντζα.

Δεν θα μπορούσαν αλλιώς, γιατί η περιβόητη Έξοδος από τα Μνημόνια είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος μύθος, οι ραψωδίες του οποίου για Φανταστικά Πλεονάσματα, Μαγεμένες Μεταρρυθμίσεις και Θαυματουργή Επιτήρηση ψάλλονται σε 24ωρη βάση από φιλοτροϊκανούς βάρδους υπηρεσίας, εξωτερικού και εσωτερικού.

Το ΜέΡΑ25 από θέση αρχής επιλέγει αντί των γοητευτικών μύθων το αποτελεσματικότερο όπλο της Ρεαλιστικής Ανυπακοής και της πρότασής μας των εφτά πολύ συγκεκριμένων τομών που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, ώστε η έξοδος από την χρεοδουλοπαροικία να περάσει από τη σφαίρα του μύθου στην πραγματικότητα".

 


 

Powered by TUODY Software