Έρχονται τα πρώτα κρύα - Βροχές και καταιγίδες αυτή την εβδομάδα

Έρχονται τα πρώτα κρύα - Βροχές και καταιγίδες αυτή την εβδομάδα

 Αυτή την εβδομάδα έρχονται τα πρώτα κρύα, με τον καιρό να επιδεινώνεται από την Τρίτη, σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ.

Σύμφωνα με αυτό, αύριο Δευτέρα, ο καιρός σε όλη την Ελλάδα θα είναι αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

 Ωστόσο την Τρίτη, στα βόρεια, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα, θα έχουμε λίγες νεφώσεις που από το βράδυ στα δυτικά θα αυξηθούν και στη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά.

 Την Τετάρτη, θα έχουμε τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και τα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Πέμπτη, στα βόρεια θα έχουμε λίγες νεφώσεις και στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και τη νότια χώρα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το Σάββατο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software