Ρουβίκωνας: Στη Φιλοσοφική ήρθαμε για να μείνουμε

Ρουβίκωνας: Στη Φιλοσοφική ήρθαμε για να μείνουμε

Φωτογραφία έξω από το νέο στέκι που άνοιξαν στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ δημοσίευσαν μέλη του Ρουβίκωνα σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο/στέκι.

Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλεγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».


Υπενθυμίζεται ότι ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ανέβασε φωτογραφία από την αίθουσα όπου φιλοξενείται το γραφείο της οργάνωσης και μάλιστα ενημερώνει για τις ώρες λειτουργίας του.

Αναφέρει επίσης ότι ο Ρουβίκωνας προσανατολίζεται στο να ανοίξει χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια προκειμένου να προσελκύσει κόσμο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software