Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζουν τα περί φυλακίσεων του Πολάκη

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζουν τα περί φυλακίσεων του Πολάκη

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη και συγκεκριμένα το «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», δεν ήχησε άσχημα μόνο στα αυτιά των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης κλήθηκε να σχολιάσει τα περί φυλακών μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και η θέση του ήταν ξεκάθαρη:

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο, σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Αν και πιο ήπιος, αντίθετος εμφανίστηκε, έστω και εμμέσως, ο Νίκος Βούτσης. Μιλώντας στον Θέμα FM, ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «εμείς δεν πρόκειται κανέναν να πάμε στη φυλακή, αλλά εμείς ανοίγουμε τις υποθέσεις, τις κρατάμε ανοιχτές, δεν πηγαίνουν οι φάκελοι να χρονίζουν και να αραχνιάζουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουν οι υποθέσεις που έχουν πάει από τη Βουλή στη Δικαιοσύνη, έτσι ώστε πηγαίνοντας προς τις εκλογές να μην υπάρχουν θολά τοπία, αμετροέπειες και κρίσεις επί προσώπων που να θεωρηθούν δέσμιοι».

Βέβαια και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να ρίξει τους τόνους μέσω ανάρτησής του στο facebook, ωστόσο δεν παρέλειψε να επιτεθεί ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη. 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: 

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα 

1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!

2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει...

3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software