Καρέ- καρέ η άγρια επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς- Πυροβολισμοί και ξύλο!

Καρέ- καρέ η άγρια επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς- Πυροβολισμοί και ξύλο!

Τις σκηνές "Φαρ Ουέστ" που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Πειραιώς, όπου Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, 01.11.2018, στην οδό Πειραιώς. Αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε την μουσική στη… διαπασών και κινούνταν "περίεργα". Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη.


Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:


Ακούγονται οι πυροβολισμοί, οι αστυνομικοί φαίνονται να δέχονται επίθεση από τους δράστες. Σε ένα πλάνο φαίνεται κάποιος να κλωτσά έναν αστυνομικό στην κοιλιά…

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ξεκίνησαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, ξύλα και μάρμαρα κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί, από τη πλευρά τους, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί αποκόμισαν μώλωπες στα γεννητικά όργανα και όλο τους το σώμα.

Διαβάστε: Έξι συλλήψεις για την επίθεση Ρομά σε βάρος αστυνομικών

Διαβάστε: Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για επίθεση Ρομά: Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος για να καλέσουν ενισχύσεις


Αστυνομικοί: Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος!

Σύμφωνα με τον Alpha, ο οδηγός του περιπολικού κατέθεσε πως φώναζε "μην μας κυκλώνετε, μην μας κυκλώνετε" και φοβήθηκε πως θα του πάρουν το περιπολικό.

Κατέθεσε ότι έκανε "βουτιά" και άρπαξε τα κλειδιά εγκαταλείποντας το όχημα.

Εκείνη την ώρα, είδε στον ασύρματο την ένδειξη "no signal", ενώ από καθαρή τύχη κατάφερε να ειδοποιήσει το κέντρο. Κι αυτό διότι λίγη ώρα πριν είχε κάνει μια κλήση για άλλη υπόθεση από το κινητό του γιατί και πάλι δεν λειτουργούσε ο ασύρματος, κι έτσι η καταγραφή βρισκόταν "ψηλά" στην λίστα των κλήσεών του, καταφέρνοντας έτσι να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του λέγοντας: "Δεχόμαστε επίθεση!".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software