Στέφος στο Nooz.gr: Ο Αλβανοί ξεγυμνώνουν τους Έλληνες που περνάνε τα σύνορα

Στέφος στο Nooz.gr: Ο Αλβανοί ξεγυμνώνουν τους Έλληνες που περνάνε τα σύνορα

Εξονυχιστικοί είναι οι έλεγχοι που κάνουν οι Αλβανικές Αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, προκειμένου να παρακωλύσουν τα λεωφορεία που φτάνουν από την Ελλάδα για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Μιλώντας στο Nooz.gr και την Έλλη Κομνηνού το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας Θωμάς Στέφος επιβεβαίωσε τις καταγγελίες Ελλήνων που μεταβαίνουν στην περιοχή.

Στο στόχαστρο μπαίνουν μπλούζες με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, τατουάζ αλλά και ελληνικές σημαίες. "Κυριολεκτικά" τους ξεγυμνώνουν προκειμένου να κάνουν έλεγχο δήλωσε ο κ. Στέφος τονίζοντας ωστόσο ότι κάποια πούλμαν έχουν περάσει ήδη τα σύνορα.

Σε ερώτηση για το κλίμα που υπάρχει στις Βουλιαράτες τόνισε ότι προς το παρόν τα πνεύματα είναι ήρεμα ενώ σημείωσε ότι στο χωριό δεν υπάρχουν αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις.

Το μέλος της Ομόνοιας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν εκτιμήσεις για 2.000 Έλληνες που μεταβαίνουν στο χωριό για το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα ενώ σε νεότερη επικοινωνία μαζί του επιβεβαίωσε ότι στο χωριό συρρέει πλήθος κόσμου.

Διαβάστε:

Σε φορτισμένο κλίμα η κηδεία Κατσίφα

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software