Επεισοδιακός χωρισμός για Μυκονιάτη ιερέα- Κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού

Επεισοδιακός χωρισμός για Μυκονιάτη ιερέα- Κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού

Την επιμέλεια του παιδιού του κέρδισε από τα ελληνικά και γαλλικά δικαστήρια ένας 38χρονος ιερέας από τη Μύκονο, τον οποίον εγκατέλειψε η 32χρονη Ιταλογαλλίδα σύντροφός του, παίρνοντας μαζί της το παιδί τους.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου και κάνει λόγο για έναν ιερέα, ο οποίος πριν χειροτονηθεί, το 2015, γνώρισε στη Μύκονο και έπειτα παντρεύτηκε μια τουρίστρια - όπου τότε συνεργάζονταν σε ομοειδείς τουριστικές επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια, οι δυό τους απέκτησαν ένα κοριτσάκι και λίγο μετά τη χειροτονία του ιερέα, η γυναίκα του έφυγε στη Γαλλία, δήθεν προσωρινά, προκειμένου να πουλήσει το σπίτι της στην Λυών.

Ωστόσο, μητέρα και κόρη δε γύρισαν ποτέ στην πίσω Ελλάδα.

Μάλιστα, η 32χρονη απέστειλε αίτηση διαζυγίου στον ιερέας, κόβοντας μαζί του κάθε επαφή. 

Ο ιερέας, από την άλλη, παρά τη δύσκολη ψυχολογική του κατάσταση, κινήθηκε νομικά με στόχο να διεκδικήσει ότι περισσότερο προβλέπει η νομοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24.gr, ο ιερέας ξεκίνησε να παρακολουθεί τα social media της γυναίκας κι έτσι εντόπισε τα ίχνη της, ανακαλύπτοντας ότι η σύζυγός του επιδίδεται σε «περίεργο» επάγγελμα. 

Στη συνέχεια, κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε μήνυση σε βάρος της και κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού του μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου Σύρου.

"Κατέβαλε πάρα πολλές προσπάθειες στην επικοινωνία του με το παιδί. Αναγκαστικά προβήκαμε σε ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστήριο εδώ στην Ελλάδα, στο οποίο αυτό που υποστήριξε ο ιερέας, ήταν ότι ήθελε την επιμέλεια του παιδιού, καθώς πίστευε ότι το παιδί θα μεγαλώσει καλύτερα εκεί που ξεκίνησε να μεγαλώνει", σημειώνει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του ιερέα, Στέλιος Γκαρίπης στην εκπομπή "Μαζί σου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 32χρονη, δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της Δικαιοσύνης και απειλείται με αυστηρές κυρώσεις, που φτάνουν μέχρι και την ποινή φυλάκισης. 

Ο ιερέας προσέφυγε και στη γαλλική δικαιοσύνη προκειμένου να εφαρμοστεί η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου, καταφέρνοντας να δικαιωθεί, αφού το δικαστήριο έκρινε ότι το παιδί πρέπει να δοθεί στον 38χρονο, κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί.

Με πληροφορίες από το cyclades24.gr
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software