Κινηματογραφική διαφυγή ληστών μέσα σε πορτ μπαγκάζ ταξί!

Κινηματογραφική διαφυγή ληστών μέσα σε πορτ μπαγκάζ ταξί!

Μπαίνοντας μέσα σε πορτ μπαγκάζ ταξί κατάφεραν να διαφύγουν οι συνεργοί του ληστή που συνελήφθη στα Βίλια και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο.

Όμως τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 22χρονη Ελληνίδα και τον 37χρονο Αλβανό, τους οποίους αναζητούσαν μετά τη ληστεία στις 27 Νοέμβρη στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια.

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο ένας εκ των ληστών να τραυματιστεί και οι άλλοι δύο να διαφύγουν αναγκάζοντας οδηγό ταξί, που διατηρεί εξοχικό στην περιοχή, να τους απομακρύνει από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη και ο 37χρονος μπήκαν στο πορτ μπαγκάζ του ταξί, έριξαν τα πίσω καθίσματα και κατά τη διαδρομή είχαν στραμμένο το όπλο προς τον οδηγό του οχήματος.

Μετά την ταυτοποίησή τους, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ληστές είχαν διαπράξει ληστεία εις βάρος 87χρονης, στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία, αφαιρώντας μία καραμπίνα (σ.σ.: ανήκε στον σύζυγο της ηλικιωμένης) και 2.000 ευρώ.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή τους βρέθηκαν 415 φυσίγγια, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα μαχαίρι και ένα δίκανο.

Powered by TUODY Software