Αποκάλυψη σοκ από Κούγια: Είχαν δέσει τα πόδια της Ελένης!

Αποκάλυψη σοκ από Κούγια: Είχαν δέσει τα πόδια της Ελένης!

Σε μια εξαιρετικά σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με την δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο.

Μιλώντας στο κανάλι Open, τόνισε ότι η Ελένη είχε δεμένα πόδια όταν την πέταξαν στη θάλασσα, σύμφωνα με ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πρόσθεσε ότι αυτό φέρονται να το έκαναν οι δύο κατηγορούμενοι ώστε η κοπέλα να μην μπορούσε να σωθεί ακόμα και αν το προσπαθούσε.

"Ήθελαν να είναι βέβαιοι ότι δεν θα γλιτώσει η Ελένη", τόνισε ο κ. Κούγιας.Σχετικά άρθραΒρομιάρηδες αμαύρωσαν τη μνήμη της Ελένης

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας, με σχόλιο που φέρεται να έγραψε άτομο γνωστό στην κοινωνία της Ρόδου (πριν διαγράψει τον λογαριασμό του), σύμφωνα με το οποίο η άτυχη Ελένη «ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες».

Ο γνωστός ποινικολόγος παραχώρησε δηλώσεις έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του νησιού και τόνισε αρχικά ότι «κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτήν την τραγωδία. Είναι άδικο να προσβάλουν βάναυσα την κοινωνία της Ρόδου. Να ευχαριστήσω δημοσίως το Λιμενικό. Αυτό που έκανε, μέσα σε λίγες ώρες, να αποκαλύψει ποιοι έκαναν το συγκεκριμένο ερώτημα».

Ερωτηθείς σε ποιον αναφέρεται, απάντησε αφηρημένα, λέγοντας «σε κάποιους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του θύματος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε ένα πρόσωπο που έχασε τη ζωή του με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο και να εκμεταλλεύονται κάποιοι την τραγωδία, είναι πολύ άδικο να προσβάλλουν βάναυσα μ’ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του κοριτσιού. Θα τα βρούμε με όλους και μ’ αυτούς τους βρομιάρηδες που προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του κοριτσιού» τόνισε ο κ. Κούγιας.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software