Δολοφονία φοιτήτριας: Στην ίδια φυλακή και στην απομόνωση οι δύο κατηγορούμενοι

Δολοφονία φοιτήτριας: Στην ίδια φυλακή και στην απομόνωση οι δύο κατηγορούμενοι

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον και οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Φελλί ο 19χρονος Αλβανός, από τις φυλακές Αυλώνα (λόγω του άγριου ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους) και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο Αλβανός μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται τουλάχιστον για αρκετές εβδομάδες σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.


Διαβάστε: Κρατούμενος για την επίθεση στον 19χρονο: Όπου και να πάει δεν πρόκειται να γλυτώσει!


Το φονικό σίδερο της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε βάναυσα η άτυχη κοπέλα, εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά, το κυριότερο, ίχνη DNA.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές τόσο τα αποτυπώματα όσο και το γενετικό υλικό ανήκουν στον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο.

Διαβάστε: Δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο που χτύπησε την 21χρονη Ελένη

Οι έρευνες για το φονικό σίδερο, ξεκίνησαν μετά την κατάθεση που έδωσε ο 21χρονος Ροδίτης. Κάποια στιγμή είπε στους αστυνομικούς, πως όταν βρεθεί το σίδερο, θα φανεί από τα αποτυπώματα πως εκείνος δεν είχε εμπλοκή. Για την ώρα πάντως οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα.

Το ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου δεν σημαίνει αυτόματα πως εκείνος είναι ο δράστης της επίθεσης.

Μπορεί άλλωστε να υποστηρίξει πως εκείνος το έπιασε τελευταίος για να το πετάξει στη θάλασσα, αφού πρώτα το είχε καθαρίσει ο 21χρονος. Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης ενώπιον της ανακρίτριας, ο Ροδίτης είχε πει πως εκείνος καθάρισε και ο 19χρονος πήγε να πετάξει τα πράγματα.

Κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη με το σίδερο.

Ο ένας επιρρίπτει την ευθύνη στον άλλον. Και οι δύο δηλώνουν ότι παρασύρθηκαν χωρίς να καταλάβουν τις προθέσεις του άλλου και βρέθηκαν μπλεγμένοι.

Powered by TUODY Software