Βουλευτές καταγγέλλουν απειλές ενόψει της ψηφοφορίας - "Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι"

Βουλευτές καταγγέλλουν απειλές ενόψει της ψηφοφορίας - "Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι"

Απειλές ακόμη και για τη ζωή τους δέχονται βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή για το News247, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει έρευνα για απειλητικά μηνύματα που φέρεται να έστειλε στέλεχος της ΝΔ, τον οποίο κατονομάζει ο ιστότοπος Documento.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής ιστοσελίδας News247, μερικά από τα μηνύματα που έχουν δεχτεί βουλευτές αναφέρουν: «Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις».

«Δεν μπορώ ούτε να κάνω τη δουλειά μου, έχω σβήσει πάνω από 200 μηνύματα και έχω και άλλα, αλλά δεν τους φοβάμαι» δηλώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που μιλά στην ιστοσελίδα.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα του Documento, αναφέρει πως το γαλάζιο στέλεχος που έστειλε απειλητικά μηνύματα με κινητά τηλέφωνα βουλευτών, ονομάζεται Σπύρος Αβραμάκος.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, Β4 ΝΟΔΕ.

Ως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντίδραση από τη ΝΔ, ούτε από τον ίδιο τον κ. Αβραμάκο.

Έρευνα ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Έρευνα για απειλητικά μηνύματα που φέρονται να έχουν σταλεί από στέλεχος της ΝΔ σε κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή, επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις "ευρωπαϊκές αξίες" της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!», καταγγέλλει.

Όπως σχετικά εξηγεί, «στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!».

Διαβάστε αναλυτικά  

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software