Από το Σάββατο ήταν έτοιμη η επιστολή αποχώρησης Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ!

Από το Σάββατο ήταν έτοιμη η επιστολή αποχώρησης Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ!

Από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 ο Β. Κόκκαλης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής είχε δημοσιοποιήσει την απόφασή του να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, αποχωρώντας από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπως ανακοίνωσε η προεδρεύουσα στην Ολομέλεια της Βουλής, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου

Επομένως η κίνηση του Πάνου Καμμένου να θέσει εκτός Κ.Ο των ΑΝΕΛ τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη, όπως και την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά- επειδή και οι δύο εξέφρασαν τη στήριξή τους στην κυβέρνηση- μοιάζει με διαγραφή ενός ήδη ανεξάρτητου βουλευτή. 

Πάντως, όπως αναφέρεται από τις υπηρεσίες της Βουλής, η σχετική επιστολή Κόκκαλη έχει μεν ημερομηνία 12/1, πλην όμως πρωτόκολλο έλαβε με ημερομηνία Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Διαβάστε: Ο Καμμένος διέγραψε Κουντουρά και Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ

Μετά την τοποθέτηση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά- η οποία δήλωσε ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση ώστε να ολοκληρώσει το έργο της-  ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε με ένα tweet ξεκαθαρίζοντας ότι τη θέτει από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Η κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της "Μακεδονίας" με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.Μετά την Έλενα Κουντουρά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και τον Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει τη στήριξή του στην κυβέρνηση.

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter.


 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software