Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ

Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ

Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του Ποταμιού μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο βουλευτής του Ποταμιού, όπως και ο Γιώργος Μαυρωτάς, επιβεβαίωσε πως ο Σπύρος Δανέλλης ανακοίνωσε χθες στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κάτι που όπως είπε ήταν από πριν γνωστό, αφού ο κ. Δανέλλης είχε διαχωρίσει τη θέση του εδώ και πολύ καιρό.

Ερωτηθείς εάν, αφού ψηφίσει ο Σύρος Δανέλλης, δοθεί στην κυβέρνηση η δυνατότητα να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αποχωρήσει ο ίδιος από το Ποτάμι δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασίσει, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Ψαριανός δήλωσε επίσης πως δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Ποτάμι, και πως ο καθένας ψηφίζει ελευθέρα. Εξήγησε ότι ο λόγος που θα καταψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι το ότι δεν είναι η καλύτερη για την περίσταση λόγω των αγκαθιών της γλώσσας και της εθνότητας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ο Σπύρος Δανέλλης παρέμενε στο Ποτάμι, δεν θα μπορούσε να παραμείνει και ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι εάν αποχωρούσε από το Ποτάμι πριν τις εκλογές θα παρέμενε ανεξάρτητος καθώς θεωρεί ανέντιμο να μετακινηθεί από το ένα ακόμα στο άλλο κατά την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software