Ο Καμμένος πήρε το... "όπλο του": Πήγε ο ίδιος στην Επιτροπή της Βουλής για τις Πρέσπες!

Ο Καμμένος πήρε το... "όπλο του": Πήγε ο ίδιος στην Επιτροπή της Βουλής για τις Πρέσπες!

Δεν καταθέτει τα "όπλα" ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ετοιμάζεται για δυναμική παρέμβαση στη συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, όπου θα συζητηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (21/1) η συμφωνία των Πρεσπών

Μέχρι σήμερα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής, ήταν ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης, που παραμένει πιστός στον κ. Καμμένο και ο οποίος δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και δεν προτίθεται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το γεγονός λοιπόν ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας τον αντικατέστησε με τον εαυτό του, κάνει σαφές ότι ο Πάνος Καμμένος- αν και δεν συνηθίζεται για Αρχηγούς κομμάτων- πάει στην Επιτροπή με μόνο στόχο για να κάνει φασαρία.

Άλλωστε έχει προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό ότι πλέον οι σχέσεις τους εισέρχονται σε πολεμική φάση. 

Διαβάστε: Καμμένος: Ο Τσίπρας δεν σεβάστηκε τα 4 χρόνια έντιμης συνεργασίας

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στον ρ/σ «Real FM» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «όταν ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ότι στο όνομα να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, θα διαλύσει και τον εταίρο του και άρχισε να μοιράζει θέσεις δεξιά και αριστερά, τότε, άλλαξε θέση και η κ. Κουντουρά», προσθέτοντας ότι «η συμπεριφορά (σ.σ. του Αλ. Τσίπρα) μέχρι τώρα δείχνει ότι ουσιαστικά δεν σεβάστηκε τα 4 χρόνια έντιμης συνεργασίας που του προσφέραμε οι ΑΝΕΛ και εγώ προσωπικά».

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος θεωρεί αιτία πολέμου  το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί στελέχη των ΑΝΕΛ που έχουν διαγραφεί από το κόμμα σε υπουργικά πόστα.

"Είναι Casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω κι αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους", σημείωσε.

παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς. Αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, η ΚΟ μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια", δήλωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε: Βουλή: Το βράδυ της Πέμπτης ψηφίζεται η Συμφωνία των Πρεσπών

Να σημειωθεί ότι με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, η συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα διαρκέσει δυο ημέρες στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας (Δευτέρα 21/1 και Τρίτη 22/2)  και δύο ημέρες στην Ολομέλεια ( Τετάρτη 23/1 και Πέμπτη 24/1).
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software