Δολοφονία Τοπαλούδη: Η περίεργη κλήση που είχε κάνει η Ελένη πριν ένα χρόνο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η περίεργη κλήση που είχε κάνει η Ελένη πριν ένα χρόνο

Νέα ερωτήματα προκύπτουν γύρω από τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η άτυχη φοιτήτρια είχε κάνει μία τηλεφωνική κλήση πριν από ένα χρόνο, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2018, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία, λίγες μέρες πριν η Ελένη απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολύ σοβαρά. Τι περιελάμβανε το περιεχόμενο της συνομιλίας; Γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης;

Διαβάστε: Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να ξεμοναχιάσουν και δύο ανήλικες
Διαβάστε: Ο 19χρονος, αφού δολοφόνησε την Τοπαλούδη, βίασε κορίτσι με ειδικές ανάγκες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού , η Ελένη είχε στην κατοχή της τέσσερα κινητά εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα τρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.

Η μητέρα του 21χρονου μιλώντας τηλεφωνικά είπε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο.

«Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να είσαι καλά. Κατανοώ τον πόνο κάθε οικογένειας» είπε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software