Θήβα: Άγρια επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα

Θήβα: Άγρια επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης παρακείμενου καταστήματος, που αποτυπώνουν τη στιγμή που μία γυναίκα δέχεται επίθεση από ομάδα ανηλίκων με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα, στη Θήβα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεσημέρι στην τοποθεσία Πυρί, στην οδό Αγίου Αθανασίου, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από καταυλισμό Ρομά.

Η γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου. Κινείται παράλληλα στο δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι ρομά που «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία όπως φαίνεται στις εικόνες πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι κατόπιν εντολής εφοδιάζονται με πέτρες.

Οι δύο μεγαλύτεροι με μανία επιτίθενται στη γυναίκα, η οποία καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται.

Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας ληστεία, ληστεία πιάστε τους.

Οι ανήλικοι ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Τότε από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο, με τους μικρότερους της ομάδας να πετούν πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος, που απομακρύνεται γρήγορα από το σημείο.

Οι μεγαλύτεροι καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, φτάνουν στο σημείο  δύο περιπολικά της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας
Πηγή Βίντεο: Star Κεντρικής Ελλάδας

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software