Αποχώρησε on air ο Αρβανίτης όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποχώρησε on air ο Αρβανίτης όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Αρβανίτη στις ευρωεκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά, δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση από την πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε τα 16 πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Μεταξύ των ονομάτων ήταν και αυτό του Κώστα Αρβανίτη.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι 16 πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ρεπόρτερ διάβαζε τα ονόματα και όταν έπεσε στο όνομα του παρουσιαστή ανέφερε: «Για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω. Να πω συγχαρητήρια; Κώστας Αρβανίτης», είπε γελώντας.

«Άστα να πάνε στο διάλο. Ντάξει, πάμε παρακάτω» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Αρβανίτη.

Αμέσως μετά ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη δημόσια τηλεόραση, λέγοντας:

«Το ήξερα από προχτές ότι θα γίνει αυτό. Θέλω να διακόψουμε εδώ την κουβέντα αυτή και να τη συνεχίσετε σε 5 λεπτά. Γιατί δεν μπορείς να κρατάς δημόσιο χώρο όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση που ήταν μια πολύ επίπονη, ζόρικη απόφαση για εμένα».

«Παίρνω τον Οβελίξ (τη φιγούρα του γνωστού γαλάτη ήρωα που τοποθετούσε στο τραπέζι) και αποχωρώ. Η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως πρέπει» είπε και έφυγε από το πλατώ με ένα μελωδικό βίντεο «Γεια σας παιδιά».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software