Μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση Τοπαλούδη: Η Ελένη είχε δεχθεί απειλές

Μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση Τοπαλούδη: Η Ελένη είχε δεχθεί απειλές

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έκανε μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την μαρτυρία η άτυχη φοιτήτρια φαίνεται πως αναζητούσε τρόπο για να γλιτώσει από τους εκβιαστές της. Ο άνδρας είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν από τη δολοφονία της στη Ρόδου σε στάση λεωφορείου, όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Με πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: "Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!» λέει ο μάρτυρας ο οποίος είχε σχέσεις με την Αστυνομία και για αυτό η άτυχη φοιτήτρια μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018 εκλιπαρώντας για βοήθεια για να γλιτώσει με κάποιον τρόπο από τους εκβιαστές της.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο» πρόσθεσε ο μάρτυρας-κλειδί που λύνει τη σιωπή του.

Στο ερώτημα αν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα είχε δεχθεί πολύ πρόσφατα απειλές, είπε: «Πρόσφατα, ναι, γιατί μου είπε ότι "εάν δεν τραβήξω άλλο (βίντεο), θα με σκοτώσουν". Αυτό μου το τόνισε δύο φορές". Ωστόσο, όπως δήλωσε, η Ελένη δεν του ανέφερε τα ονόματα των ανθρώπων που την εκβίαζαν.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software