Μεγαλοοικονόμου για Βούλτεψη: Έχει ταλέντο, πρέπει να πάει να παίξει στην Επίδαυρο

Μεγαλοοικονόμου για Βούλτεψη: Έχει ταλέντο, πρέπει να πάει να παίξει στην Επίδαυρο

Επίθεση στη Σοφία Βούλτεψη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία προέτρεψε τη βουλευτή της ΝΔ να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο.

«Άκουσα την βουλτεψιάδα, σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Έχετε ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπατε», είπε, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον προεδρεύοντα Γιώργο Λαμπρούλη που της συνέστησε να είναι περισσότερο προσεχτική στις εκφράσεις της.

«Πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει», συνέχισε η κ. Μεγαλοοικονόμου, αρνούμενη να ανακαλέσει.

Αφορμή στάθηκε η σφοδρή επίθεση της Σοφίας Βούλτεψη στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την τροπολογία που αίρει το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή

«Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειες σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα τα δίνετε όλα για τους ξενιστές. Οι  ξενιστές είναι οι οργανισμοί φυτικοί ή ζωικοί στο εσωτερικό του οποίου ζει ένας άλλος οργανισμός που τρέφεται από αυτόν. Η  επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους που ήρθαν και σας στήριξαν για συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software