Δανέλλης: Ακροδεξιά με γραβάτα οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης

Δανέλλης: Ακροδεξιά με γραβάτα οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να μπολιάσει το κόμμα του με τις δικές του φιλελεύθερες ιδέες, έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του», υποστήριξε, μιλώντας στο ρ/σ «News 24/7», ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, σημειώνοντας ότι «Ακροδεξιά με γραβάτα είναι ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης».

Ο κ. Δανέλλης υποστήριξε ακόμα ότι «η βιτρίνα και η ουσία του λόγου της ΝΔ είναι μια ακροδεξιά προσέγγιση» και σημείωσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης [...] δεν κατάφερε να μπολιάσει το κόμμα του με τις δικές του φιλελεύθερες ιδέες, έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του. Δείτε το εθνικιστικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών μέσα από την άγνοια, την παραπληροφόρηση και τη διέγερση του θυμικού. Αυτό είναι υπόθεση της Ακροδεξιάς».

Στην ερώτηση για ενδεχόμενη παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δανέλλης απάντησε: «Ε, ναι, μεγάλο αντάλλαγμα, να είμαι υποψήφιος με σταυρό προτίμησης με άλλους 41 υποψήφιους και μάλιστα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Μάλλον με έριξαν, πάντως, στο πλαίσιο της συναλλαγής που λένε ότι έκανα».

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κεγκέρογλου εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ (ότι δεν θα μπορεί να καθίσει σε καφενείο στην Κρήτη) ο κ. Δανέλλης δήλωσε:

«Η εμπάθεια και η κακοψυχία δεν βοηθούν να έχεις καθαρή πολιτική προσέγγιση. Μας χωρίζει πολιτιστικό χάος. Ένας εκπρόσωπος κόμματος που θέλει να λέγεται κεντροαριστερό δεν είναι ωραίο να έχει τέτοιο ύφος.

Είναι πιο εύκολο να απαξιώσεις κάποιον στο προσωπικό επίπεδο παρά να αντικρούσεις τις απόψεις του με πολιτικό τρόπο. Πέρα από τα πολλά χυδαία μηνύματα που έχω δεχθεί, υπήρξαν και πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αυτή είναι η προίκα μου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software