Τρόμος: Κουκουλοφόροι λήστεψαν βίλα επιχειρηματία- "Απήγαγαν" την οικιακή βοηθό

Τρόμος: Κουκουλοφόροι λήστεψαν βίλα επιχειρηματία- "Απήγαγαν" την οικιακή βοηθό

Στιγμές τρόμου έζησε η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία Παύλου Δελατόλα στα χέρια τεσσάρων ληστών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (06.04.2019) στην Βούλα.

Πιο αναλυτικά, τέσσερις κουκουλοφόροι «απήγαγαν» από τον κεντρικό δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και αφού την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στη βίλα, έφυγαν με λεία 4.000 ευρώ σε μετρητά και δύο ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari.

Μάλιστα έσπασαν και το κινητό της 64χρονης γυναίκας, έτσι ώστε να μην μπορέσει να καλέσει άμεσα την Αστυνομία και να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν

Η 64χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες βρισκόταν κοντά στο σπίτι του εργοδότη της όταν οι τέσσερις δράστες όρμησαν επάνω της και της ζήτησαν να τους οδηγήσει στην πολυτελή κατοικία. Έντρομη η γυναίκα υπάκουσε και όλοι μαζί μπήκαν στο σπίτι, όπου της ζητούσαν επίμονα να τους οδηγήσει στο χρηματοκιβώτιο.

Η γυναίκα τους είπε ότι δεν υπάρχει και τότε οι ληστές κατευθύνονται στο γραφείο του επιχειρηματία για να ψάξουν και εκεί. Όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τότε οι δύο από τους κουκουλοφόρους βγήκαν στο μπαλκόνι και αφού έσπασαν την τζαμαρία με λοστό, μπήκαν μέσα για να το λεηλατήσουν. Λίγη ώρα αργότερα φεύγουν με λεία 4.000 ευρώ και τα δύο πανάκριβα ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari που βρήκαν στα συρτάρια. 

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Ο Παύλος Δελατόλας ζει μόνιμα στην Ελβετία. Ασχολείται με τις εισαγωγές και το εμπόριο των δημητριακών και είναι  διευθύνων σύμβουλος της «Δημητριακής Α.Ε.».

Powered by TUODY Software