Επίθεση Μαξίμου σε Μαρινάκη και ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης

Επίθεση Μαξίμου σε Μαρινάκη και ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης

Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, των φιλικών -όπως τα χαρακτηρίζει- προς αυτή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, με non parer.

Από την κυβέρνηση θεωρούν ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια προσπάθεια δημιουργίας fake news από την Πειραιώς και τα Μέσα Ενημέρωσης του Β.Μαρινάκη, με στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την υπόθεση Novartis, αλλά και να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη.

Από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι: «Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης". Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν  "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη. 

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news. Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς. 

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software