«Στημένο» το σχέδιο «Πυθία» για τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή

«Στημένο» το σχέδιο «Πυθία» για τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή

Σενάριο συνωμοσίας αποδεικνύεται το περίφημο «σχέδιο Πυθία» το οποίο διακινούσαν συγκεκριμένοι κύκλοι τα προηγούμενα χρόνια και αναφερόταν σε υποτιθέμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από ξένους πράκτορες, ενώ αύριο ξεκινάει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση στην οποία, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να παραστεί ως πολιτική αγωγή παρά το γεγονός ότι πριν από δυο χρόνια ενημερώθηκε ότι η υπόθεση αυτή πολύ απλά δεν υπήρξε!

Σήμερα, τόσο η Εφημερίδα των Συντακτών, όσο και ΤΑ ΝΕΑ αποκαλύπτουν έγγραφο που αποδεικνύει ότι αυτή η επιχείρηση δεν υπήρξε ποτέ και ότι κατασκευάστηκε και διοχετεύτηκε για να εξιδανικεύσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Πρόκειται για έγγραφο της ΕΥΠ που έχει αποστείλει ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς και σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που είναι επίσης αρμόδιοι αναφέρει ότι η υπόθεση «Πυθία» ουδέποτε υπήρξε.

Έγγραφο της ΕΥΠ τον Φεβρουάριο του 2009 εμφανίζει Ρώσους πράκτορες να αποτρέπουν την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Οι ελληνικές αρχές ενημερώνονται μάλιστα εκ των υστέρων από Ρώσο πράκτορα μέσω αναξιόπιστης ελληνικής πηγής.

Όμως, όλα αυτά λαμβάνονται υπόψιν ως πολύ σοβαρά.

Η διοίκηση της ΕΥΠ τότε υιοθετεί και μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία της χώρας τις «πληροφορίες».

Κανείς δεν αναρωτήθηκε τότε, όπως σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, πως ήταν δυνατόν η φρουρά του Καραμανλή να μην έχει καταλάβει ότι επί μέρες δεκάδες άνθρωποι παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Καραμανλή όπου κι αν πήγαινε και πως οι επίδοξοι δολοφόνοι δεν έγιναν αντιληπτοί όπως και τα όπλα και τα εκρηκτικά τα οποία υποτίθεται ότι είχαν.

Ήταν 13 Ιανουαρίου 2009 όταν ξεκίνησε η υπόθεση «Πυθία» με το ειδικό δελτίο ενημέρωσης 53 που υπέγραφε ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Ιωάννης Κοραντής.
Παραλήπτης ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία παρακολούθησης της διαδρομής από το σπίτι στο Μαξίμου, δηλαδή από την Ραφήνα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και χάρτες με πιθανά σημεία παγίδευσης της διαδρομής και με την χρήση τηλεχειριστηρίου να γίνει έκρηξη.

Εδώ, κάπου εμπλέκουν τον αγωγό South Stream που θα μετέφερε ρωσικό αέριο προς την Ελλάδα!

Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ στέλνει νέο δελτίο ενημέρωσης και σε αυτό αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν για 19 πράκτορες της Ρωσίας οι οποίοι παρακολουθούσαν από τις αρχές Απριλίου 2008 τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή με οχήματα με πλαστές πινακίδες.

Οι λεπτομέρειες που περιγράφονται είναι απίστευτες όπως και το γεγονός ότι οι Ρώσοι πράκτορες μιλούσαν μεταξύ τους ελληνικά…

Αναφέρεται και σε μια «εμπλοκή» στη Νέα Μάκρη διάρκειας 30 δευτερολέπτων με τους δράστες να διαφεύγουν με μηχανή και να αφήνουν πίσω τους έναν «σκασμό» από στοιχεία τα οποία όμως όλα μεταφέρθηκαν στη Μόσχα!

Στο "παραμύθι" αυτό πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, η νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα, ένα οργανωμένο σχέδιο από δυτικές υπηρεσίες και μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ που υλοποιήθηκε από Έλληνες και είχε ως αντικειμενικό σκοπό την επίθεση εναντίον του «Στόχου», δηλαδή του Καραμανλή για την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.

Μάλιστα, στο σχέδιο «δολοφονίας» του Κώστα Καραμανλή εμπλέκονταν αναρχικοί, τρομοκράτες, Ρώσοι, Αμερικανοί και Ισραηλινοί πράκτορες και ούτε ένα μικρό παιδί δεν θα τα πίστευε όλα αυτά ακόμα και αν δεν υπήρχε το έγγραφο Ρουμπάτη.

Το οποίο αποχαρακτηρίστηκε πριν από λίγες ημέρες και η απόκρυψή του συντήρησε συνειδητά από κάποιους τον μύθο του πρωθυπουργού – στόχου που μαχόταν για τα εθνικά συμφέροντα αλλά κάποιοι δεν τον άφησαν να υλοποιήσει τα σχέδιά του…

Με πληροφορίες από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και την Εφημερίδα των ΣυντακτώνΚΙΝΑΛ

Σφοδρή κριτική στη ΝΔ και ειδικότερα στη «διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή», άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, για το «σχέδιο Πυθία», με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της ΕΥΠ.

«Η αλήθεια έχει λάμψει. Είναι μία και αδιαμφισβήτητη. Το "σχέδιο Πυθία" ήταν ένα κατασκευασμένο παραμύθι από ένα παρακρατικό κύκλωμα της ΕΥΠ κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ και της Δεξιάς», υποστήριξε ο Παύλος Χρηστίδης κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης στη Χαριλάου Τρικούπη.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software