Σοκ στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων!

Σοκ στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων!

Ένα ειδεχθές περιστατικό εξετάζει τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Αιγίου, καθώς μια 30χρονη γυναίκα από το Αίγιο πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα στην αχαϊκή πόλη.

Συγκεκριμένα, το πρωί αστυνομικοί και υπάλληλοι του δήμου Αιγιαλείας βρήκαν κοντά σε κάδο απορριμμάτων ένα νεκρό μωρό μέσα σε σακούλα.

Ειδικότερα, το βρήκε γυναίκα, εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δεν άντεξε το σοκ από το μακάβριο θέαμα και έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν η μητέρα του το πέταξε στον κάδο και όπως είναι φυσικό, οι πληροφορίες για το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και γι’ αυτό και ελέγχονται προσεκτικά.

Η σορός του μωρού θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για να εντοπιστεί το άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software