Παραιτείται από δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης;

Παραιτείται από δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης;

Τη Δευτέρα ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα και φαίνεται ότι θα είναι πραγματικά… μεγάλη για τον Δήμο Μαραθώνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marathon Press, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, είναι αποφασισμένος να υποβάλει την παραίτησή του ενώ έχει ήδη μάλιστα μαζέψει πολλά από τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία -πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- θα έχει «κλείσει» μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη. Παραμένουμε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τα όσα γράφουμε, γιατί έχουμε ακούσει πολλά και έχουμε δει πολλά…

Θυμίζουμε ότι την παραίτηση του κ. Ψινάκη είχε απαιτήσει τον Αύγουστο του 2018, μετά τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου, με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ανίκανος», «άκρως επικίνδυνος», «ανεπιθύμητος», και ότι «προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου».

Θυμίζουμε, επίσης, ότι ο κ. Ψινάκης είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2018 ότι: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές μετά», κάτι που αναίρεσε πριν από λίγες μέρες, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, με δικό του κόμμα, στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Η είδηση αυτή έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στους Δημοτικούς του Συμβούλους, για την αναπλήρωση της θέσης του Ηλία Ψινάκη. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις…

Οι διεκδικητές

Με αλφαβητική σειρά και ελπίζοντας να μην παραλείψαμε κάποιον, οι διεκδικητές της θέσης του Δημάρχου -σε περίπτωση που επαληθευτούν οι πληροφορίες μας- είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

    Αλεξανδρής Πέτρος
    Ευαγγελίου-Ρίζου Αναστασία Χάιδω
    Ζαγάρης Γιάννης
    Θανασιάς Βάιος
    Ιωνά Παρασκευή
    Κοκκίνου Άσλεϊ
    Κοροβέσης Γιώργος
    Λάσκος Αργύρης
    Νησιώτης Γιώργος
    Ρεΐσογλου Αιμίλιος
    Στάμου Πέτρος


Πηγή: marathonpress.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software