ΝΔ: Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η «Δημοκρατία» - Αιχμηρή απάντηση της εφημερίδας

ΝΔ: Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η «Δημοκρατία» - Αιχμηρή απάντηση της εφημερίδας

Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΝΔ πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», κάνοντας λόγο για πλήρη διαστρέβλωση δήλωσης του Κ. Μητσοτάκη, και τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι «κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ».
 
«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
 
«Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Ν.Δ. επισημαίνει, τέλος, ότι η «Δημοκρατία» δεν διαφέρει σε τίποτα από την «Αυγή» και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.

Η απάντηση της εφημερίδας

«Η εφημερίδα μας ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται. Δεν λογοκρινόμαστε, όποιον και αν ενοχλούμε. Για όλα τα δημοσιεύματά μας, υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση. Για το συγκεκριμένο μάλιστα δημοσίευμα υπάρχει σχετική δήλωση on camera», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εφημερίδα "Δημοκρατία" και προσθέτει:

«Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θυμίζει παιδική χαρά, αντί να σπεύδει να εκδίδει ανακοινώσεις, να βοηθήσει ουσιαστικά τον Αρχηγό της στην πορεία του προς τη νίκη και να σταματήσει να τον εκθέτει. Τελευταίο επίτευγμα των μαθητευόμενων μάγων, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη σε συνέδριο χορηγούμενο από το γραφείο του κ. Αρτεμίου. Αυτά δε τα περί χρηματοδοτών κλπ, αποτελούν κακόγουστη φάρσα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί. Προσκαλούμε τους νεοσύλλεκτους στη Ν.Δ., μετά τις σχολικές διακοπές, σε μαθήματα διαφάνειας».

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software