Παππάς: Να ανασκευάσει ο Μητσοτάκης τη δήλωση για τον πατέρα Τσίπρα

Παππάς: Να ανασκευάσει ο Μητσοτάκης τη δήλωση για τον πατέρα Τσίπρα

«Κατασκευή ακροδεξιάς απόφυσης» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, την αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πατέρα του πρωθυπουργού, έκανε λόγο για «αήθη επίθεση» και για «ακραία στιγμή» και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανασκευάσει.

Εξέφρασε την εκτίμηση πως κι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έχει μετανιώσει και ανέφερε ότι σήμερα από την Βουλή έχει κάθε δυνατότητα και υποχρέωση να ανασκευάσει και να ανακαλέσει «υπό το φως και της δήλωσης του πρωθυπουργού και της αδήριτης πραγματικότητας ότι αυτή η κατασκευή είναι μια κατασκευή ακροδεξιάς απόφυσης».

«Εκτός», όπως είπε, «κι αν αυτή η στρατηγική επιλογή είναι εδώ για να παραμείνει για την αξιωματική αντιπολίτευση. Κατασκευή ψευδών ειδήσεων μέχρι να πάει ο λαός στην κάλπη».

Εκτιμά ότι εξελίσσεται μια συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να ξεχάσει ο λαός τί έγινε στην πρόσφατη πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, να ξεχάσει τί έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες και να μην μπορεί να κρίνει τί σχεδιάζει η κάθε πολιτική δύναμη.

Όπως τόνισε, ο λαός όμως δεν ξεχνά ότι παρέλαβε την χώρα σε συνθήκες ασφυξίας με την ανεργία στο 27%, χωρίς κλεισμένες αξιολογήσεις, χωρίς κλεισμένα τα Μνημόνια, χωρίς κλεισμένο το χρέος και κατάφερε μεταξύ άλλων να ανατρέψει το σχέδιο της "παρένθεσης", να δώσει μέρισμα στο τέλος του 2016, 2017 και του 2018, να βγει από τα μνημόνια, να δανείζεται με ιστορικά χαμηλά τα επιτόκια, να δημιουργήσει 400.000 θέσεις εργασίας, να έχει πλεονασματικό το ασφαλιστικό σύστημα, να τακτοποιήσει το τηλεοπτικό τοπίο, να χτίσει κοινωνικό κράτος, να επιστρέψει τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια, να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, να μειώσει τις ασφαλιστικές εισφορές, να αυξήσει τον κατώτατο μισθό, να καταργήσει τον υποκατώτατο μισθό, να κάνει ρεκόρ επενδύσεων να μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση, στο ρεύμα και τα τρόφιμα, να δώσει την 13η σύνταξη, να ολοκληρώσει τους αυτοκινητόδρομους και τα μεγάλα έργα, να δρομολογήσει νέες επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, να έχει ρυθμούς ανάπτυξης από πολλές χώρες της Ευρωζώνης.

«Αυτά βλέπουν όλοι, μόνο η Αντιπολίτευση βλέπει καταστροφές» σημείωσε και προσέθεσε: «Δεν είχαμε προφανώς καταστροφές, εκτός από την καταστροφή του αφηγήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία πήγαινε θριαμβευτικά από διάψευση σε διάψευση γι αυτό αυτή τη στιγμή απαντά με λάσπη φωνές και ψέματα».

«Αυτή την στιγμή η ηγεσία της ΝΔ κάνει την επιλογή να τη μετατρέψει στην σύγχρονη ΕΡΕ. Μετεμφυλιακή ρητορική και πολιτική και εκπομπή μίσους»+ είπε και επισήμανε ότι έφτασαν μέχρι του σημείου να λένε ότι τα τελευταία μέτρα ήταν μέτρα αντιπερισπασμού για να αλλάξει η δημόσια συζήτηση από τις διακοπές του πρωθυπουργού. «Δηλαδή» ανέφερε ο κ. Παππάς «λέει η αξιωματική αντιπολίτευση ότι επειδή βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες η κυβέρνηση έφερε την 13η σύνταξη, μείωσε τον ΦΠΑ και παίρνει και τα άλλα μέτρα» εκτιμώντας ότι αυτό δεν αντέχει την δημόσια κριτική.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software