Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δε δεσμεύθηκε για 13η σύνταξη, αλλά για επταήμερη εργασία!

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δε δεσμεύθηκε για 13η σύνταξη, αλλά για επταήμερη εργασία!

Αιχμηρό σχόλιο από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο επισημαίνει ότι, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, δε δεσμεύθηκε για 13η σύνταξη, αλλά δεσμεύθηκε για επταήμερη εργασία!

"Ο κ. Μητσοτάκης στη διακαναλική  ξεπέρασε  ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό του. Χαρακτήρισε τη 13η σύνταξη "ξεδιάντροπο προεκλογικό επίδομα". Και ενώ η σύνταξη αυτή θα είναι ΜΟΝΙΜΗ αρνήθηκε κατηγορηματικά να την εγγυηθεί", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε: Αμετανόητος ο Μητσοτάκης: Δεν ζητά συγγνώμη από Τσίπρα- "Υπόσχεται" να κόψει τη 13η σύνταξη!

Σημειώνει ότι, για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε περιφρονητικά για τα κοινωνικά επιδόματα ( επίδομα ανεργίας, επιδόματα αναπηρίας, οικογενειακά επιδόματα, κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) τα συστατικά δηλαδή του κοινωνικού κράτους σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, χαρακτηρίζοντάς τα ανακύκλωση της φτώχειας.

"Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω από την ανατριχιαστική του θέση για το ξεπερασμένο οκτάωρο, δεσμεύθηκε και για επταήμερη εργασία, δεσμεύθηκε δηλαδή ότι θα γυρίσει τους εργαζόμενους στον 18ο αιώνα

Τελικά ένα πράγμα εγγυάται ο αρχηγός της ΝΔ. Την ισοπέδωση των πολλών εν ονόματι της απολυταρχίας και του πλουτισμού των ελίτ. Στις 26 του Μάη θα λάβει την απάντηση από τον ελληνικό λαό", καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Powered by TUODY Software