Μητσοτάκης: Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή

Μητσοτάκης: Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή

"Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση", είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Είμαστε με όλους τους Έλληνες", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης Και πρόσθεσε πως "στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή"

"Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές", είπε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές "έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν".

"Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


"Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. "Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία". είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, "οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ".

Σημείωσε ότι "οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής" και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

"Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Δημοσκοπήσεις

"Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά", είπε ο Κ. Μητσοτάκης. "Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση".

"Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ", υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ "να επιστρέψουν σπίτι τους".

Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.

Διαβάστε: Δημοσκόπηση: Κλείνει η ψαλίδα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ


Κουκουλοφόροι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της ασφάλειας, με αιχμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (20.05.2019) σε ΑΣΟΕΕ, Γεωπονικό, Πανεπιστημιούπολη για τον Κουφοντίνα.

λέγοντας ότι "οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software