Νίκος Ρωμανός για την αποφυλάκιση του: Αισθάνομαι δικαιωμένος

Νίκος Ρωμανός για την αποφυλάκιση του: Αισθάνομαι δικαιωμένος

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Νίκος Ρωμανός μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης του, δηλώνοντας δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή. 

"Αισθάνομαι ικανοποιημένος και χαρούμενος γιατί δημιουργείται ένα ακόμη νομικό προηγούμενο για ανάλογες υποθέσεις. Αισθάνομαι δικαιωμένος", δήλωσε στο OPEN TV και την Έλενα Γαλάρη.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός έπειτα από έξι χρόνια εγκλεισμού

Ο κολλητός φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που είχε συλληφθεί για ληστεία, σε λίγες μέρες αποφυλακίζεται, καθώς το δικαστήριο βασίστηκε σε απόφαση του Αρείου Πάγου, που είχε προσφύγει ο Νίκος Ρωμανός μέσω του συνηγόρου του, σύμφωνα με την οποία του είχε αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής

Ο Νίκος Ρωμανός είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 μαζί με 3 ακόμη άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Μάλιστα, εκείνη την εποχή είχαν προκαλέσει αίσθηση οι φωτογραφίες των συλληφθέντων με τα χτυπημένα πρόσωπα μετά την συμπλοκή με την αστυνομία. Ωστόσο, οι πράξεις αυτές δεν συνδέθηκαν με τους "Πυρήνες της Φωτιάς", καθώς αθωώθηκε για συμμετοχή στην εν λόγω οργάνωση, ενώ και καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 11 ετών.

Ο Νίκος Ρωμανός καταδικάστηκε επίσης σε 18 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012.

Μάλιστα, μεταξύ των στόχων ήταν και το σπίτι του προφυλακισμένου σήμερα πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software