Απίστευτο: Κουκουλοφόροι βανδάλισαν το γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Απίστευτο: Κουκουλοφόροι βανδάλισαν το γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την εισβολή με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, ομάδας περίπου 10 ατόμων, με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στο γραφείο του Πρύτανη του Ιδρύματος.

Αφού, σύμφωνα πάντα με την Πρυτανεία, βεβήλωσαν τον χώρο του γραφείου του, με διάφορα συνθήματα και αφίσες που ανάρτησαν, απείλησαν και εξύβρισαν τον πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος

Χαρακτηριστικό το σύνθημα που έγραψαν σε τοίχο του γραφείου: "Οι μπάτσοι και ο πρύτανης έκαναν συμφωνία να πέσει από το κράτος καλύτερη χορηγία".

Σε ανακοίνωσή του, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο αναφέρει πως "Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η Πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών".


Έτσι άφησαν πίσω τους το γραφείο του Πρύτανη:

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software