Τσακαλώτος: Απέτυχε ο στόχος ΝΔ- ΚΙΝΑΛ για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Τσακαλώτος: Απέτυχε ο στόχος ΝΔ- ΚΙΝΑΛ για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

"Έχουμε ένα exit poll και όχι αποτελέσματα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι και οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα: Δεν θέλεις να δεις πως φτιάχνονται", τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην ΕΡΤ 1, σχολιάζοντας τα exit polls.

Ο υπουργός Οικονομικών, συνέστησε να "περιμένουμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα".

"ΚΙΝΑΛ και ΝΔ είχαν ένα κοινό στόχο σε αυτές τις εκλογές, τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό απέτυχε, δεν έχουμε μια στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε άνοδο του διπολισμού και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρατήσει σημαντικές δυνάμεις", τόνισε.

"Δεύτερον, είχαμε αντιπαράθεση για κυβερνητικά προγράμματα. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν ξέρω καν τι λέει η ΝΔ για το πρόγραμμα της (ποιος είναι ο δημοσιονομικός χώρις, τι θα έδιναν αυτοί). Την έχει αποφύγει η ΝΔ αυτή τη συζήτηση. Σε κανονικές εθνικές εκλογές, όμως, θα πρέπει να γίνει αυτή η συζήτηση", συμπλήρωσε.

"Και τρίτον βλέπουμε ότι τις τελευταίες ώρες ότι πήγε πάρα πολύς κόσμος στα εκλογικά τμήματα, και αυτό συνάδει με τη δική μας εμπειρία, ότι στον τελευταίο μήνα ο δικός μας κόσμος πηγαίνει στις συγκεντρώσεις, παίρνει ψηφοδέλτια κτλ, έχει υψηλότερο ηθικό. Ο εκλογικός μας στόχος για τις ευρωεκλογές είναι να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Γι' αυτό λοιπόν προσοχή στο τι λέμε", κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software