Δυνατά με το μέρος της Ρένας Δούρου ο Παύλος Πολάκης

Δυνατά με το μέρος της Ρένας Δούρου ο Παύλος Πολάκης

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αφιερωμένη στην υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφέρεται λεπτομερώς στη συνεργασία του μαζί της προς την ενίσχυση των δημοσίων νοσοκομείων της Αττικής, με κονδύλια της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης εξηγεί στην ανάρτησή του πώς για πρώτη φορά, με χρήματα από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, αγόρασαν εξοπλισμό στο σύστημα υγείας, σε μια περίοδο όπου τα αιτήματα από νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά ήταν πολλά.

Μάλιστα, στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρει πως «δυστυχώς κανένα ΜΜΕ δεν προέβαλλε αυτήν την τεράστια ενίσχυση των δημοσίων νοσοκομείων της Αττικής, παρά τα δελτία τύπου που στείλαμε».

Γι' αυτό τα έγραψα αναλυτικά για να καταλάβουν, αυτοί που μπορούν, τι δρόμους ανοίξαμε που Πατούλης και Μητσοτάκης θα θελήσουν να κλείσουν αν ο λαός τους το επιτρέψει!».

Γιατί εμείς αγοράζουμε, εξοπλίζουμε και στελεχώνουμε τη δημόσια υγεία. Αυτοί θα πουλάνε υποδομές όπως ήθελαν να κάνουν με το Νοσοκομείο Σαντορίνης, θα νοικιάζουν εξοπλισμούς σε ιδιώτες για να κερδίζουν άκοπα από τα ντιλς και θα προσλαμβάνουν έναν για κάθε πέντε που θα αποχωρούν η θα απολύουν !!!», καταλήγει.


Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Powered by TUODY Software