Βόλος: Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου μητέρας βρέφους

Βόλος: Μυστήριο οι συνθήκες θανάτου μητέρας βρέφους

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 34χρονης Βολιώτισσας, μητέρας ενός βρέφους μερικών μηνών, η οποία διακομίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού νεκρή, ενώ έφερε στο πρόσωπό της μώλωπες και είχε αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν οδηγούν την αστυνομική έρευνα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας παρήγγειλε τη διενέργεια και περαιτέρω εξετάσεων.

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος της 34χρονης έχει χαρακτηριστεί αιφνίδιος. Οι μώλωπες, που η γυναίκα έφερε στον πρόσωπο, εικάζεται ότι προκλήθηκαν όταν για κάποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και γλίστρησε.

Επισημαίνεται ότι οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού διαπίστωσαν τυπικά τον θάνατο της 34χρονης μην μπορώντας να κάνουν το παραμικρό. Αστυνομική δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας είχαν σπεύσει άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ενώ αστυνομική δύναμη μετέβη και στο σπίτι του πεθερού της άτυχης γυναίκας στον Πτελεό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός της φέρεται να δήλωσε ότι βρήκε την άτυχη γυναίκα σκυμμένη πάνω στο τραπέζι της αυλής και άμεσα έσπευσε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Ακολούθησαν στιγμές πανικού. Η κοπέλα φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις της, να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Μάλλον είχε ήδη εκπνεύσει, όταν εντοπίστηκε από τους συγγενείς.

Πηγή: taxydromos.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software