"Σφαγή" στον αέρα μεταξύ Σκουρλέτη και Ανδρουλάκη

"Σφαγή" στον αέρα μεταξύ Σκουρλέτη και Ανδρουλάκη

Πολύ έντονο λεκτικό επεισόδιο είχαν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Action 24 οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Ανδρουλάκης παρουσία του Νικήτα Κακλαμάνη που παρακολουθούσε τη... σφαγή. 

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ξεκίνησε η συζήτηση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μια παλαιότερη τοποθέτησή του που σχολίασε σε χθεσινή του συνέντευξη ο Ευ. Βενιζέλος. 

«Καλά θυμήθηκε ο κ. Βενιζέλος, είχα πει μια ή δύο φορές σε ραδιοφωνικές μου δηλώσεις ότι επειδή είναι βαρίδι, σε περίπτωση που αποχωρούσε από το ΚΙΝΑΛ δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο συνεργασία με το κόμμα. Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο, αλλά με το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος λοξοκοιτούσε, ή ευθέως κοιτούσε προς τη Νέα Δημοκρατία. Εκείνη την εποχή αποτελούσε εμπόδιο σε αυτό που θέλαμε πετύχουμε». 

Ο κ. Ανδρουλάκης παρενέβη για πει ότι «εσείς κοιμόσασταν στο ίδιο πολιτικό κρεβάτι με τον κ. Καμμένο, αγκαλιά στο ίδιο μαξιλάρι για πέντε χρόνια». 

Και κάπου εκεί άρχισε ο έντονος διάλογος:

«Και γιατί σας ενοχλεί; Αυτά είναι δημόσια, θέλετε να μην σχολιάσω; Νομίζω ότι σε αυτόν τον χώρο υπάρχει μια κρίση ταυτότητας. Θέλουμε να υπάρχει ένας χώρος, που εν δυνάμει μπορούμε να συνεργαστούμε, σε περίπτωση που δεν έχει κάποιο κόμμα αυτοδυναμία. Εμείς θέλουμε να αποτρέψουμε το ΚΙΝΑΛ να είναι ένας κλώνος μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, που μπορεί να είναι καταστροφικό». 

Απαντώντας, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «ο κ. Κακλαμάνης με αστική ευγένεια δεν ασχολήθηκε με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Εσείς προσπαθήσατε να διεγείρετε τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ». 

Σε αυτό το σημείο ο Σκουρλέτης εξερράγη και πέρασε στην αντεπίθεση: 

«Για όνομα του θεού. Χρεοκοπήσατε τη χώρα, το κόμμα σας είναι συνδεδεμένο με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και λέτε να μην μιλάμε;».

Ανδρουλάκης: «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του είχε πει ότι στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα»

Σκουρλέτης: «Εδώ γελάμε». 

Ανδρουλάκης: «Οι δύο γραμματείς επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια βρίσκονται σήμερα στο κόμμα σας. Να μας λέει εμάς, που δεν πήραμε ούτε ένα δάνειο επί της εποχής μου, για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ». ».

Σκουρλέτης: Λερώνεις την εκπομπή Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σας. Ειλικρινά το λέω. Είστε απαράδεκτος και κάνετε συνεχώς προσωπικές επιθέσεις. Διακόπτετε συνεχώς τον κ. Κακλαμάνη. Δεν μπορείτε να αντιπαρατεθείτε πολιτικά και βρίζετε». 

Ανδρουλάκης: «Ναι, αλλά προηγουμένως έλεγες: τα παίρνατε τα φάγατε».

Εκεί ήταν που ο εκνευρισμός του Σκουρλέτη χτύπησε κόκκινα. Αφού έβγαλε το μικρόφωνο έκανε λόγο για χυδαιότητα και αποχώρησε επιρρίπτοντας ευθύνες και στον παρουσιαστή Δ. Τάκη. 

Πριν αποχωρήσει εντελώς, ωστόσο, άκουσε και το τελευταίο ειρωνικό σχόλιο του Ανδρουλάκη: 

«Σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως και καλό ταξίδι»...Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software