Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο που εξαφανίστηκε

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο που εξαφανίστηκε

Εντείνεται η αγωνία της οικογένειας του 20χρονου Κοσμά Κακούρη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Καβροχωρίου στην Κρήτη.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ψάχνουν οποιοδήποτε στοιχείο, ώστε να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί με τον νεαρό, που σπουδάζει στην Αγγλία και έφτασε πριν από μερικές ημέρες στην Κρήτη για διακοπές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός άφησε πίσω του το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που προβληματίζει τόσο την οικογένεια όσο και τις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretalive.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον νεαρό φαίνεται να τον απασχολούσε κάτι το τελευταίο διάστημα, όχι όμως τόσο σημαντικό που να δικαιολογεί την εξαφάνιση του.

Στη σχετική αναγγελία της εξαφάνισης αναφέρεται:

«Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software