Ενισχυμένα μελτέμια - Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Ενισχυμένα μελτέμια - Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Διατηρούνται οι δυνατοί βοριάδες μέσα στο Αιγαίο για όλη τη διάρκεια της βδομάδας. Μάλιστα, οι άνεμοι μπορεί να ξεπεράσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Τοπικές βροχές θα έχουμε στην ανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην βορειοανατολική Πελοπόννησο και τη βόρεια Κρήτη. Μικρή πτώση θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Γύρω στους 33-34 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος στην υπόλοιπη χώρα.

Ηλιοφάνεια στην Αττική όμως με τοπικές συννεφιές σε ανατολικά και βόρεια τμήματα.

Τοπικές συννεφιές και στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα βροχής κυρίως προς τα νοτιότερα τμήματα και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σημειώνεται σήμερα σύμφωνα με τον χάρτη που δίνει στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία. Και η Αττική στις περιοχές με κατηγορία κινδύνου 4.

Σύμφωνα με τον χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία από το απόγευμα της Τρίτης, σε επιφυλακή θα πρέπει να βρίσκονται περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, η Εύβοια, η Κορινθία, η Αργολίδα, η Λακωνία και το νησί των Κυθήρων.

Σε επιφυλακή για κίνδυνο πυρκαγιάς Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησος

Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 σημειώνεται πως σε επιφυλακή τίθενται οι παρακάτω Περιφέρειες:

* Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Κυθήρων)
* Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια)
* Περιφέρεια Πελοποννήσου (Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία)

 

Powered by TUODY Software